Talent en loopbaan

Zit je met vragen omtrent je werksituatie? Ben je klaar voor een nieuwe loopbaanstap? Wil je professionele beslissingen niet aan het toeval overlaten?  Dan is loopbaancoaching iets voor jou.

Bij Groeiplek gaat loopbaancoaching over inzicht krijgen a.d.h.v. je KernTalenten: jezelf én een veld aan mogelijkheden ontdekken. We geloven dat zelfkennis inspireert om bewust jobkeuzes te maken die bij je passen. Zelfinzicht zorgt voor dat extra vonkje energie dat je stap voor stap doet groeien naar de beste versie van jezelf. Zo kan jij, met je unieke talenten, een rol van betekenis gaan opnemen in je team en op je werk.

KernTalenten / CoreTalents

KernTalenten geven een heldere kijk op wie je van nature bent. We vinden ze terug in je favoriete kinderactiviteiten.  De kinderspelletjes met dat gouden randje onthullen wat jou – nu nog steeds – intrinsiek motiveert: ze vertellen waar je natuurlijke aanleg ligt en wat je vleugels geeft.  Een KernTalentenontdekking brengt je zelfinzicht en dat extra vonkje energie dat je nodig hebt om in actie te komen. Bij Groeiplek geloven we dat KernTalenten de eerste stap zijn naar het maken van keuzes die écht bij je passen.  Keuzes die aansluiten bij wat je denkt, voelt en verwacht van je werk en je leven.

Loopbaan­coaching bij Groeiplek

Groeiplek kiest voor een open en warme aanpak waarbij jij centraal staat. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, wordt er een individueel traject op maat gemaakt dat je inzicht, inspiratie en groei oplevert.

Tijdens de loopbaancoaching ontdek je:

  • welke talenten helemaal bij je passen waardoor je zin krijgt om aan de slag te gaan
  • wat de mogelijkheden zijn van je unieke set talenten zodat je een meerwaarde wordt in je team, op je werk
  • welke uitdagingen binnen jouw bereik liggen omdat ze al intrinsiek aanwezig zijn
  • hoe je écht het verschil kan maken met datgene wat je moeiteloos doet
  • hoe je jezelf kan sturen in wie je wil zijn en wat je wil bereiken

Loopbaan­cheques van de VDAB

Groeiplek werkt samen met Coaching Life en CoreTalents en aanvaardt loopbaancheques van de VDAB. Hiervoor neem je contact op met de VDAB op 0800 30 700 of surf je naar de website. De meeste werknemers of zelfstandigen hebben recht op twee loopbaancheques, elke zes jaar. Eén loopbaancheque kost slechts 45 EUR. De eerste cheque geeft recht op vier uur coaching, de tweede cheque is goed voor drie uur coaching.

loopbaancheques-vdab-loopbaanbegeleiding

Heb je nog vragen?
Wil je graag kennismaken?

Contacteer me op het nummer 0472 60 48 96 of mail naar

info@groeiplek.be