Puur Leiderschap

Ben je leidinggevende of zaakvoerder? Dan weet je dat het leiden van een team begint bij jezelf. Waar liggen jouw unieke sterktes als teamleider? Hoe blijf je betrokken maar behoud je toch je work-life balance? Hoe kan je empathisch én kordaat leiding geven?

Groeiplek kiest voor coaching-op-maat om jou, als leidinggevende of zaakvoerder te versterken in je positie. We geloven dat even stilstaan en afstand nemen van de dagelijkse rush, ruimte brengt om bewust te focussen op jezelf en je rol als leidinggevende. Afstand brengt ook helderheid in je missie en in je leiderschap. Balans tussen focus en betrokkenheid zorgt ervoor dat je trots kan zijn op je realisaties en je team blijft inspireren om er samen met jou voor te gaan.

De basis van puur leiderschap

Puur leiderschap start met persoonlijk leiderschap. Dat is het vermogen om jezelf aan te sturen en bewust keuzes te maken die bij je passen: keuzes waar je gelukkig van wordt omdat ze je doen groeien. Elke vorm van leiding geven, begint dan ook met persoonlijk leiderschap. Pas als je jezelf kan aansturen, ben je – vanuit zelfkennis en vertrouwen – in staat anderen empathisch en kordaat te (bege)leiden naar de beste versie van zichzelf.

Leiderschaps­coaching bij Groeiplek

Coaching rond persoonlijk en puur leiderschap is… wel ja, heel persoonlijk. Daarom wordt er, afhankelijk van wat jij nodig hebt, een individueel traject op maat gemaakt dat je inzicht, inspiratie en groei oplevert.

We bieden een traject van 10 sessies aan waarbij de inhoud van de sessies op maat is van jouw vraag.

Thema’s die tijdens de coaching aan bod komen, zijn:

  • De fundamenten van leiderschap helder in kaart brengen
  • Je eigen leiderschaps- en/of KernTalentenprofiel ontdekken
  • Heldere en open communicatie
  • Vanuit vertrouwen je positie als leidinggevende innemen
  • Structuur en overzicht brengen in je zaak
  • Omgaan met gevoelens en weerstand bij jezelf, of bij je medewerkers
  • Verbinding brengen tussen (jou en) je medewerkers

Heb je nog vragen?
Wil je graag kennismaken?

Contacteer me op het nummer 0472 60 48 96 of mail naar

info@groeiplek.be